Bedrijfslunch in
Amsterdam-Centrum

Wilt u een bedrijfslunch organiseren in Amsterdam-Centrum en zoekt u nog naar een goed restaurant waar u lang kunt tafelen of juist snel kunt eten? Dan is Restaurant Breda precies het restaurant dat de uitkomst biedt. Ons restaurant in Amsterdam-Centrum biedt alles wat u voor een zakenlunch nodig heeft; van goede gerechten tot heerlijke zitplaatsen. Ontdek het zelf!

Een bedrijfslunch met alles erop en eraan in Amsterdam-Centrum

Een zakenlunch in Amsterdam-Centrum is natuurlijk vooral bedoeld om uw collega’s wat beter te leren kennen. Wellicht komen er wat zaken aan de pas, maar elkaar in privéomstandigheden spreken, is natuurlijk ook erg fijn. Bij ons exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum houdt u eenvoudig een groepslunch. U reserveert bij ons en geeft aan met hoeveel personen u komt en hoeveel gangen u wenst bij uw bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum. Wij zorgen dat het Chef’s menu vervolgens op maat wordt gemaakt en dat u met heel uw afdeling of team heerlijk kunt genieten. Wilt u hier een bijpassende wijn bij? Dan bieden wij een wijnarrangement aan. Naast heerlijk tafelen als u in ons restaurant komt lunchen, krijgt u ook een ware beleving. De entourage in ons restaurant maakt uw bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum namelijk helemaal af!

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Leer uw collega’s beter kennen tijdens een zakenlunch in Amsterdam-Centrum

    Ziet u het wel zitten om een zakenlunch te organiseren bij Restaurant Breda, in Amsterdam-Centrum? Plaats dan meteen uw reservering voor een zakenlunch of bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum en kom bij ons eten met een grote groep. De rest kunt u aan ons overlaten. Wilt u voorafgaand graag meer informatie ontvangen over ons restaurant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar info@breda-amsterdam.com.