Chef’s menu in Amsterdam

Bij Restaurant Breda krijgt u een Chef’s menu geserveerd in Amsterdam. Ons restaurant is vernoemd naar onze geboortestad, Breda, en heeft hoofdstedelijke allure. Wij bieden u een moderne, internationale keuken op een hoog niveau, in een warme en toegankelijke entourage. Bent u benieuwd naar wat het Chef’s menu in Amsterdam inhoudt? Dan vertellen we u dat graag.

Uw eigen selectie aan gerechten bij het Chef’s menu in Amsterdam

Bij ons exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum kiest u voor het Chef’s menu. Deze serveren wij voor zowel lunch als diner. Het menu bestaat uit verschillende gerechten van groenten, vlees of vis. In ons restaurant zult u niet snel de meest ‘gewone’ gerechten vinden. Wij geven er graag een persoonlijke draai aan, waardoor u altijd verrast zult zijn. Als u bij ons uit eten wilt gaan, kiest u voor een kleine selectie aan gerechten, of een uitgebreider menu. Dit laatste is bijvoorbeeld leuk om te kiezen als u erg lang wilt tafelen met een grote groep. Heeft u een bedrijfslunch? Dan is dit bij uitstek dé gelegenheid om elkaar eens goed te leren kennen onder het genot van mooie gerechten en bijpassende wijnen. Want bij ons Chef’s menu in Amsterdam hoort natuurlijk een wijnarrangement van alleen de beste wijnen.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kom een middag of een avond flink genieten

    Wilt u ook wel graag genieten van zo’n heerlijk Chef’s menu bij Restaurant Breda in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plaats uw reservering! Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over ons restaurant voordat u bij ons een groepslunch of groepsdiner heeft? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar info@breda-amsterdam.com.