Eten met een grote groep in Amsterdam-Centrum

Restaurant Breda is hét restaurant waar u wilt zijn als u wilt eten met een grote groep in Amsterdam-Centrum. Niet alleen biedt Restaurant Breda, in Amsterdam-Centrum, voldoende ruimte voor groepen, u beleeft ook een ontzettend leuke middag of avond. Wij bieden u alle ingrediënten voor een onvergetelijke lunch of diner. Komt u het zelf beleven?

Heerlijk lang tafelen door te eten met een grote groep in Amsterdam-Centrum

Restaurant Breda is een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum. Hier geniet u ’s middags van een uitgebreide lunch en ’s avonds van een subliem diner. Wij serveren u het Chef’s menu, dat bestaat uit verschillende gerechten. Hierbij kiest u zelf hoeveel gangen u wilt. Als u wilt eten met een grote groep in ons restaurant in Amsterdam-Centrum, is het zeker aan te raden voor het meest uitgebreide menu te gaan. Zo heeft u extra lang de tijd om te genieten van de entourage, de gerechten, de wijnen én van elkaars gezelschap. Ons Restaurant Breda in Amsterdam-Centrum biedt voor alle soorten groepen een uitkomst. Wilt u bijvoorbeeld een groepslunch organiseren voor uw familie of vrienden? Dat kan! Ons restaurant is de perfecte lunchlocatie door de centrale ligging, de goede bereikbaarheid én de beste service.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Eet voortaan met grote groepen bij ons restaurant in Amsterdam-Centrum

    Wilt u binnenkort uit eten met een grote groep in Amsterdam-Centrum? Dan wilt u hier waarschijnlijk wel optimaal van genieten. In dat geval staat ons getalenteerde personeel klaar met de menu- en wijnkaarten om groepen in ons restaurant in Amsterdam-Centraal te ontvangen. Wilt u graag meer informatie over ons restaurant of over de locatie? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar info@breda-amsterdam.com.