Exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum

Bent u op zoek naar een speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum? Dan bent u bij Restaurant Breda aan het juiste adres. Ons restaurant biedt namelijk alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke middag of avond. Wij bieden u een luxe diner of lunch, een fantastische entourage en een uitgebreide wijnkaart. Wij vertellen u dan ook graag meer over ons speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum.

Wat biedt ons exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum?

Als u graag heerlijk uit eten gaat in Amsterdam-Centrum, dan bent u bij Restaurant Breda aan het juiste adres. Onze chefs koken met passie en voorzien u van de meest bijzondere en smaakvolle gerechten. Uiteraard komen er nog meer smaken vrij als u een bijpassende wijn ingeschonken krijgt, dus daarom kunt u bij ons speciaal restaurant in Amsterdam-Centrum ook kiezen voor een wijnarrangement bij uw luxe lunch of diner. In onze zaak krijgt het bourgondische leven van Breda hoofdstedelijke allure. U geniet van een lunch op het terras of in het restaurant zelf. U kiest zelf hoeveel gangen u wilt eten. Ook is het mogelijk om met een grote groep te komen eten bij ons speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum. Voor ons is geen wens te groot of vraag te veel.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kom bij ons dineren of kom bij ons werken

    Wilt u komen dineren en heeft u nog vragen over ons restaurant? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar info@breda-amsterdam.com. Naast dat u heerlijk kunt dineren of lunchen in ons speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum, zijn wij ook altijd op zoek naar personeel voor een van onze restaurants in Amsterdam. Zocht u dus nog naar een horecavacature? Dan kunnen wij u wellicht wel verder helpen.