Groepslunch in Amsterdam-Centrum

Voor een groepslunch in Amsterdam-Centrum zit u bij Restaurant Breda op de juiste plek. Klinkt een moderne internationale keuken met een uitgebreide wijnkaart u als muziek in de oren? Dan vindt u ons restaurant waarschijnlijk een fantastische beleving. Bezoek ons nu voor een uitgebreide groepslunch in Amsterdam-Centrum.

Wat u kunt verwachten wanneer u een groepslunch organiseert bij ons in Amsterdam-Centrum

Restaurant Breda is geen doorsnee restaurant. Bij ons geniet u van meer dan alleen smaakvolle gerechten. Wij hechten namelijk grote waarde aan de beleving die u bij ons heeft. Dat houdt in dat het totaalplaatje compleet moet zijn. Zo bieden wij een hoogwaardig Chef’s menu en maken wij de culinaire beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement. Een groepslunch bij ons in Amsterdam-Centrum kan van alles zijn. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfslunch organiseren? Dat kan. Wij zorgen voor een fantastische lunch op ons terras of binnen in ons restaurant. Het is bij ons altijd mogelijk om te gaan eten met een grote groep, zolang u dit tijdig bij uw reservering aangeeft. Zo houden wij er altijd rekening mee.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Neem contact met ons op voor meer informatie

    Als u graag uit eten wilt in een restaurant in Amsterdam-Centrum, staan wij voor u klaar. U hoeft enkel te reserveren en uw eventuele dieetwensen en/of allergieën door te geven en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke groepslunch krijgt bij Restaurant Breda, in Amsterdam-Centrum. Wilt u graag meer informatie over ons restaurant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar info@breda-amsterdam.com.