Lunch op ons terras in Amsterdam-Centrum

Als u graag een uitgebreide lunch wilt op een terras in Amsterdam-Centrum, dan is Restaurant Breda precies wat u nodig heeft. Hier proeft u onder het genot van de beste wijnen, heerlijke gerechten in een sfeervol restaurant. Het is een fantastische beleving voor uzelf, voor met uw vrienden, partner, familie of met een grote groep.

U geniet van uw uitgebreide lunch op ons terras in Amsterdam-Centrum

Geniet u liever wat langer van heerlijk eten in plaats van dat u na één gerecht alweer afrekent en buiten staat? Dan hebben wij goed nieuws. Bij ons exclusieve restaurant in Amsterdam-Centrum geniet u gegarandeerd. Wij bieden u namelijk ons Chef’s menu, wat bestaat uit meerdere gangen van gerechten met heerlijke en bijzondere ingrediënten. Daarbij hoort natuurlijk een bijpassend wijnarrangement waardoor alle smaken nóg beter vrijkomen. Als u besluit een lunch te nemen op ons terras in Amsterdam-Centrum, profiteert u van goede gastvrijheid en een onvergetelijke middag. U kunt bij ons lunchen in het restaurant of op het terras. Wilt u liever ’s avonds uit eten gaan? Dat kan natuurlijk ook. Wij serveren ons menu zowel ’s middags als ’s avonds.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Geniet binnen of buiten van een sublieme lunch

    Wilt u graag een bedrijfslunch organiseren en genieten van de heerlijkste gerechten? Kom dan naar Restaurant Breda en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke ervaring heeft. Kies voor een lunch op ons terras in Amsterdam-Centrum of kom bij ons binnen genieten. Heeft u vragen over ons restaurant alvorens u reserveert? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar info@breda-amsterdam.com.