Restaurant voor lunch in Amsterdam-Centrum

Bent u opzoek naar een restaurant waar u terecht kunt voor een luxe lunch in Amsterdam-Centrum? Dan biedt Restaurant Breda in Amsterdam-Centrum de perfecte locatie voor uw lunch. Ons restaurant ligt namelijk midden in Amsterdam. Wij zijn dagelijks geopend voor een diner en luxe lunch in Amsterdam-Centrum en serveren alleen gerechten met de beste ingrediënten.

Een restaurant met hoogstaande lunch in Amsterdam-Centrum

Restaurant Breda is een exclusief restaurant dat gelegen is op een fantastische locatie in Amsterdam-Centrum, waar u geniet van de heerlijkste luxe lunch. Als u graag uit eten wilt bij een restaurant met gerechten van de hoogste kwaliteit, dan zit u bij ons restaurant goed. Wij serveren dagelijks een Chef’s menu, dat bestaat uit gerechten van groenten, vis en vlees. Uiteraard is een aangepast menu ook mogelijk. Als u op ons terras komt lunchen, kiest u zelf of u de kleine selectie aan gerechten wilt, of liever een uitgebreid menu neemt. Wij zorgen voor bijpassende wijnen van alleen de hoogste klasse. ‘Prima’ is bij ons nooit goed genoeg, dus we proberen altijd zo dicht mogelijk bij perfectie te komen als u bij ons op locatie een luxe lunch komt eten in Restaurant Breda in Amsterdam-Centrum. U plaatst bij ons een reservering en wij verwelkomen u graag. Het is ook mogelijk om een groepslunch te reserveren. U geeft dan bij ons aan met hoeveel personen u in ons restaurant in Amsterdam-Centrum komt genieten van een lunch.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Geniet van een lunch op een ideale locatie in Amsterdam-Centrum

    Zien wij u ook binnenkort in ons restaurant genieten van een heerlijke luxe lunch in Amsterdam-Centrum? Dan reserveert u nu heel eenvoudig en zien wij u op de gewenste datum in ons restaurant. Zijn wij die dag helemaal volgeboekt? Neem dan een kijkje bij een van onze andere restaurants, want ook daar  serveren wij een fantastische lunch. Wilt u meer informatie over ons restaurant? Neem dan contact met ons op via info@breda-amsterdam.com of +31 (0)20 622 5233.