Uit eten in Amsterdam-Centrum

Bent u op zoek naar een restaurant waar u op hoog niveau uit eten kunt in Amsterdam-Centrum? Dan verwelkomen we u graag bij Restaurant Breda in Amsterdam. Wij presenteren u een moderne, internationale keuken met verfijnde smaken. U zult gegarandeerd een smaakexplosie ervaren wanneer u bij Restaurant Breda, gelegen in Amsterdam-Centrum, uit eten gaat. Tevens profiteert u van de beste wijnen én zorgen wij voor een onvergetelijke middag of avond.

’s Avonds uit eten of ’s middags genieten van een lunch bij ons restaurant in Amsterdam-Centrum

Bij Restaurant Breda kunt u zowel dineren als lunchen. Wij serveren u dan een Chef’s menu. Dit menu bestaat uit verschillende gerechten van groenten, vis en vlees. Wij werken altijd met seizoensgebonden producten van de hoogste kwaliteit, waardoor u altijd verrast wordt. Wilt u graag bij ons komen met een grote groep? Dat vinden wij geen enkel probleem. Het maakt voor ons niets uit of u nu ter speciale gelegenheid met een groep bij ons komt of een bedrijfslunch organiseert; ons exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum is er voor iedereen. Wij zullen onszelf dan ook altijd proberen te overtreffen en u een fantastische middag of avond bezorgen wanneer u bij ons uit eten gaat in Amsterdam-Centrum. Neem voor het maken van een groepsreservering vooraf contact met ons op.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Reserveer nu voor uw gewenste datum

    Wilt u binnenkort eens uit eten gaan bij een restaurant in Amsterdam-Centrum waarvan u weet dat de kwaliteit subliem is? Dan nodigen we u van harte uit bij Restaurant Breda. U kiest vervolgens of u een kleine selectie aan gerechten wilt, of dat u voor een uitgebreider diner wil gaan. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Wilt u graag voorafgaand meer informatie over ons restaurant? Dan neemt u contact met ons op via info@breda-amsterdam.com of +31 (0)20 622 5233.