Welkom bij de Chef’s Table

Aan het achterste gedeelte van restaurant Maris Piper hecht zich een mystieke entree. De ingang naar de Chef’s Table – een exclusief restaurant rondom de open keuken van Maris Piper. Er zijn slechts 12 stoelen beschikbaar aan de Chef’s Table om een intiem en persoonlijk diner te garanderen.

Wij zijn geopend voor diner op vrijdag en zaterdag.

Menu Chef’s Table

De Chef’s Table biedt een unieke gastronomische beleving, aan de keukenbar van Maris Piper. De chefs serveren u een wisselend 9-gangen menu, samengesteld uit de beste gerechten van het brasseriemenu.

Voor de liefhebbers heeft onze sommelier een wijnpairing geselecteerd met een afwisseling van natuurwijnen en klassiekers met de beste kwaliteit uit de mooiste jaren.

Privé Diner Chef’s Table

De Chef’s Table is bij uitstek geschikt voor een intiem groepsdiner van maximaal 12 personen. Deze privé ruimte is afgesloten van andere gasten in het restaurant. Wij stellen een bijzonder menu voor u samen, met eventueel een volledig arrangement aan wijnen en andere dranken.

Daarnaast leent de Chef’s Table zich onder andere voor vergaderingen, presentaties en workshops. Andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

U kunt contact opnemen via:
tel: +31 (0) 20 737 24 79
events@maris-piper.com

Openingstijden
Donderdag
18:00 – 01:00
Vrijdag – Zaterdag
18:00 – 03:00