Horecavacature in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca in Amsterdam? Dan heeft The Breda Group goed nieuws! Wij bieden namelijk diverse vacatures aan om te komen werken in een van onze restaurants in Amsterdam. Wil je graag in de keuken werken of sta je liever in de bediening? Dan hebben wij een passend aanbod voor jou!

Een passende horecavacature voor jou in hartje Amsterdam

Bij The Breda Group beschikken we over meerdere, verschillende restaurants in het hart van Amsterdam. Uiteraard hebben we voor alle restaurants enthousiast en vakkundig personeel nodig en daarom staat er bij ons altijd wel een horecavacature voor één van onze restaurants in Amsterdam open. Wij vinden onze gasten ontzettend belangrijk en doen er alles aan om deze de ultieme beleving te geven. Daarom leren we je alles over het leveren van de beste service. Sta je liever in de keuken? Dan is het natuurlijk de bedoeling om de meest smaakvolle gerechten te bereiden én het bord juist op te maken. Wil je werken in een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum? Dan wil je vast werken bij ons Restaurant Breda. Zoek je liever iets in de buurt van Carré? Dan vind je daar Restaurant Klein Breda. Ook in de Pijp hebben wij een restaurant. Hier vind je ons speciaal restaurant Maris Piper. Kortom: wij hebben altijd een leuke horecavacature en uitdaging in Amsterdam beschikbaar!

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Solliciteer direct op een van onze vacatures

    Ben je nieuwsgierig geworden of onze horecavacature in Amsterdam wat voor jou is? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct op de vacature die jou interessant lijkt. Wil je graag meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 775 95 45 of door een e-mail te sturen naar jobs@bredagroup-amsterdam.com.