5-gangen Chef’s menu als lunch vlak bij het Rembrandtplein

Bij Restaurant Klein Breda geniet u van een 5-gangen Chef’s menu als lunch vlak bij het Rembrandtplein. Ons restaurant heeft een ideale ligging in hartje Amsterdam en biedt u een uitgebreid menu waar u heerlijk van zult genieten. Heeft u zin in een leuke middag of avond met uw vriend/vriendin, familie of collega’s? Dan zult u ons restaurant zeker waarderen.

Een 5-gangen Chef’s menu als lunch vlak bij het Rembrandtplein om nooit te vergeten

Ons restaurant is gelegen vlak bij Carré en geeft u daarmee de mogelijkheid de binnenstad en het theater te voet te verkennen. Wij zijn een lunchplek vlak bij het Rembrandtplein, Amsterdam-Centrum, waar u geniet van een lunch met 5-gangen Chef’s menu. Dit houdt in dat u 5 gangen aan seizoensgebonden gerechten krijgt met de beste ingrediënten. Heeft u liever 3 of 4 gangen? Dat kan natuurlijk ook. Tevens houden wij rekening met uw allergieën en dieetwensen. Deze dient u van tevoren aan te geven bij uw reservering. Heeft u liever een diner op de Utrechtsestraat bij ons? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn zowel ’s middags als ’s avonds geopend. Naast Carré ligt ook theater De Kleine Komedie en opera Stopera op loopafstand. U kunt dus zorgeloos eten en daarna uw theatervoorstelling bezoeken.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Maak uw dag compleet met een bezoek aan ons restaurant

    Ziet u zo’n 5-gangen Chef’s menu als lunch of diner vlak bij het Rembrandtplein wel zitten? Maak dan nu uw reservering en wij zien u graag verschijnen in Amsterdam-Centrum. Wilt u ons als luxe cateraar inhuren voor een bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar info@kleinbreda-amsterdam.com.