Bedrijfslunch op de Utrechtsestraat in Amsterdam

Een bedrijfslunch of zakelijke lunch organiseert u eenvoudig bij ons restaurant in de Utrechtsestraat in Amsterdam-Centrum. Restaurant Klein Breda leent zich namelijk uitstekend voor een lunch of diner voor grote groepen. We hebben de ruimte én bieden de juiste sfeer voor een fantastische zakelijke lunch in Amsterdam-Centrum.

Een goed verzorgde bedrijfslunch in de Utrechtsestraat in Amsterdam

Bent u opzoek naar een zakelijk restaurant in Amsterdam-Centrum, waar u een goed verzorgde zakelijke lunch kunt houden? Dan zit u bij Restaurant Klein Breda goed. U plaatst tijdig uw reservering en wij zorgen ervoor dat wij volledig voorbereid zijn op de komst van u en uw collega’s. U kunt bij ons restaurant in de Utrechtsestraat in Amsterdam terecht voor een bedrijfslunch, maar u kunt ook genieten van een heerlijk diner met uw collega’s. Heeft u een bedrijfsuitje en staat er een theatervoorstelling na het eten op de planning? Dan bieden wij een theatermenu voor u aan. Ons restaurant ligt tevens vlak bij Carré, dus na uw zakelijke lunch in Amsterdam-Centrum wandelt u eenvoudig naar uw voorstelling. Dit geldt overigens ook voor Stopera en de Kleine Komedie, want ook deze theaters zijn op loopafstand.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Bezoek ons restaurant met uw collega’s of zakenrelaties

    Heeft u een zakelijke lunch op de planning staan en wilt u deze graag in Amsterdam-Centrum houden? Bekijk dan al onze mogelijkheden en reserveer eenvoudig online. Als u liever niet uw bedrijfslunch in de Utrechtsestraat in Amsterdam houdt, maar catering bij u op locatie wenst, dan kunnen we dat ook voor u realiseren. Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar catering@bredagroup-amsterdam.com.