Diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam

U geniet van een heerlijk diner aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Hier bevindt zich namelijk ons Restaurant Klein Breda, waar we voor zowel lunch als diner de beste seizoensgebonden gerechten serveren. Wij staan graag voor u klaar om u een onvergetelijke middag of avond te laten beleven en te laten genieten van een 3-, 5- of 7-gangendiner.

Een diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam voordat u een theatervoorstelling bezoekt

Heeft u een theatervoorstelling gepland staan in Amsterdam-Centrum en zoekt u nog naar een plek waar u heerlijk kunt dineren voordat u naar de voorstelling gaat? Dan hebben wij goed nieuws! Ons restaurant ligt namelijk vlak bij Carré en andere bekende theaters. U geniet van een heerlijk diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam waarna het Carrétheater, De Kleine Komedie en Stopera op loopafstand liggen. Wij serveren u seizoensgebonden gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een 5-gangen Chef’s menu. Tevens bieden wij, om in thema te blijven, ook een theatermenu. Zo geniet u daarna nog meer van een mooie voorstelling. Wilt u dus eten in de buurt van Stopera en zoekt u nog naar een goed restaurant? Dan nodigen we u van harte uit voor een diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam, waar Restaurant Klein Breda op u wacht.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kies voor een uitgebreid menu of schakel ons in voor catering

    Bij ons restaurant kunt u terecht voor een overheerlijk diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam, maar u kunt ook bij ons terecht als u graag culinaire catering op locatie wenst. Onze professionele chefs komen dan uw gelegenheid cateren met de beste gerechten. Wilt u meer informatie over onze restaurants? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar catering@bredagroup-amsterdam.com.