Eten in de buurt van de Kleine Komedie

Als u graag wilt eten in de buurt van de Kleine Komedie in Amsterdam-Centrum, ligt ons Restaurant Klein Breda zeer gunstig. Wij zijn namelijk gelegen vlak bij het Rembrandtplein en vanuit daar is het mogelijk diverse theaters te voet te bezoeken. Tevens zijn wij niet zomaar een restaurant. Wij hechten namelijk grote waarde aan gerechten van hoogwaardige kwaliteit en bieden u graag een totaalbeleving. Als u dus nog opzoek bent naar een restaurant waar u heerlijk kunt eten in de buurt van de Kleine Komedie, zorgen wij dat u een onvergetelijke avond krijgt.

Eten in de buurt van de Kleine Komedie voordat u het theater bezoekt

Heeft u ’s middags of ’s avonds een theatervoorstelling in Amsterdam-Centrum en heeft u nog geen restaurant op het oog waar u wilt eten voor of na uw voorstelling? Dan is ons restaurant gunstig gelegen voor meerdere theaters. Ons restaurant ligt namelijk vlak bij Carré en ook de opera Stopera is eenvoudig te bewandelen. Wij hebben dan ook speciaal een theatermenu waarbij u uw diner of lunch eet dat is afgestemd op de tijden van uw voorstelling. Het diner bij ons op de Utrechtsestraat bestaat uit diverse seizoensgebonden gerechten. U kiest hierbij zelf of u 3, 5 of 7 gangen wilt. Naast theaterbezoekers verwelkomen we natuurlijk ook iedereen die gewoon in een sfeervol restaurant wilt eten. Ook voor een bedrijfslunch is het leuk om bij ons restaurant in de buurt van de Kleine Komedie te eten.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Combineer uw theatervoorstelling met een heerlijk diner

    Wilt u ook graag eten in de buurt van de Kleine Komedie en lijkt ons restaurant u een ware beleving? Aarzel dan niet om online te reserveren of even contact met ons op te nemen. Naast dat u bij ons restaurant kunt eten, bieden we ook luxe catering op locatie aan. Ook als u ons hiervoor nodig heeft, bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar catering@bredagroup-amsterdam.com.