Eten in de buurt van Stopera

U kunt eten in de buurt van Stopera bij Restaurant Klein Breda vlak bij het Rembrandtplein in Amsterdam-Centrum. Ons restaurant heeft een uitstekende ligging voor alle omliggende theaters én u kunt vanuit ons restaurant heel het centrum van Amsterdam te voet ontdekken. Uw auto parkeert u in parkeergarage The Bank Parking waarna het ongeveer één minuut lopen is naar Restaurant Klein Breda.

Eten in de buurt van Stopera en alle bezienswaardigheden van Amsterdam

Als u ’s middags of ’s avonds wilt genieten van een voorstelling in de Stopera, wilt u natuurlijk niet heel veel verderop een restaurant reserveren, maar in de buurt eten. Gelukkig hoeft dat bij Restaurant Klein Breda niet. Bij ons kunt u genieten van een diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam-Centrum. Ons restaurant ligt vlak bij Carré, maar ook andere theaters zijn op loopafstand. Heeft u bijvoorbeeld een voorstelling in De Kleine Komedie? Dan zit deze ook dichtbij. Vanwege onze ligging bieden we dan ook een theatermenu aan, waardoor u voorafgaand aan uw voorstelling heerlijk kunt lunchen of dineren en daarna op tijd bent voor uw voorstelling. Ons restaurant leent zich ook uitstekend voor grote groepen. Zoekt u dus naar een zakelijk restaurant waar u met uw collega’s uitgebreid kunt dineren? Dan is het ook zeker een aanrader om bij ons restaurant in de buurt van Stopera te komen eten.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kom met uw hele gezelschap eten bij ons restaurant

    Wilt u graag eten in de buurt van Stopera en niet hoeven om te kijken naar waar u uw auto parkeert en hoe ver het nog lopen is naar uw voorstelling? Dan verwelkomen we u natuurlijk graag in Restaurant Klein Breda. Plaats nu uw reservering online en kom binnenkort genieten! Heeft u nog vragen over ons restaurant of speciale wensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar info@kleinbreda-amsterdam.com.