Lunchplek in Amsterdam-Centrum

Restaurant Klein Breda is dé lunchplek waar u uitgebreid kunt lunchen in Amsterdam-Centrum. In ons restaurant hechten we grote waarde aan de gerechten, de wijnen én de entourage. Als u graag een speciale lunch wenst in Amsterdam-Centrum, bent u er bij ons restaurant dan ook van verzekerd dat u deze zult krijgen.

Dé lunchplek waar u geniet van een speciale lunch in Amsterdam-Centrum

U vraagt zich misschien af wat er bedoeld wordt met een speciale lunch in Amsterdam-Centrum. Wij serveren u namelijk altijd een 3-, 4- of 5-gangen Chef’s menu als lunch. Hierbij maken wij gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en zorgen wij ervoor dat u een ware smaakexplosie ervaart. U zult bij Restaurant Klein Breda in Amsterdam-Centrum dan ook altijd uitgebreid lunchen en niet na een paar minuten alweer buiten staan. Tevens hechten wij veel waarde aan de entourage van ons restaurant en bieden we u een plek waar u heerlijk lang kunt tafelen. Onze lunchplek in Amsterdam-Centrum ligt vlak bij Carré, dus als u voorafgaand of na het uitgebreid lunchen nog een theatervoorstelling wilt bezoeken, dan is onze locatie ideaal. Wij bieden dan een speciaal theatermenu aan, zodat u op tijd bent voor uw voorstelling als u wilt genieten van een speciale lunch in Amsterdam-Centrum. Tevens is ons restaurant ook gelegen bij andere theaters, zoals De Kleine Komedie en Stopera.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kom uitgebreid lunchen bij onze lunchplek in Amsterdam-Centrum

    Kijkt u ernaar uit om een heerlijke middag te beleven bij onze lunchplek in Amsterdam-Centrum? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U ziet eenvoudig of er nog plaats is op de gewenste datum en reserveert via de reserveerknop. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Dan kunt u deze natuurlijk bij ons aangeven voordat u komt genieten van een speciale lunch in Amsterdam-Centrum. Zoekt u nog naar een cateraar voor een gelegenheid? Ook dan staan we voor u ter beschikking. Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar catering@bredagroup-amsterdam.com.