Restaurant vlak bij Carré

Zoekt u naar een restaurant vlak bij Carré waar u van een culinaire maaltijd kunt genieten? Dan is Restaurant Klein Breda waarschijnlijk wel wat voor u. Ons restaurant ligt aan de Utrechtsestraat in Amsterdam-Centrum en is de ideale plek als u graag in de buurt van Carré wilt eten en daarvoor of daarna een theatervoorstelling wilt bezoeken. Bovendien maakt ons restaurant vlak bij Carré uw dag écht af, want wij geven u een ultieme smaakbeleving.

Bij ons restaurant vlak bij Carré serveren we u het beste van de chef

Bij Restaurant Klein Breda kunt u terecht voor een diner op de Utrechtsestraat in Amsterdam-Centrum, tevens zijn wij ook een fantastische lunchplek. Als u wilt eten in ons restaurant in de buurt van Carré, serveren wij zowel ’s middags als ’s avonds een chefs menu. Dit is ideaal, omdat u zelf kiest of u bij ons wilt lunchen of dineren. U kunt natuurlijk uw keuze ook afstemmen op een eventuele theatervoorstelling die u bezoekt. Speciaal hiervoor bieden wij het theatermenu. Na het eten in de buurt van Carré of een van de andere theaters wandelt u namelijk naar uw voorstelling of andersom. U krijgt bij ons gerechten van seizoeningrediënten met, indien gewenst, alleen de beste bijpassende wijnen. Tijdens de lunch is onze keuken open tussen 12:00 en 16:30 en tijdens het diner van 18:00 tot 22:00. Als u in ons restaurant in de buurt van Carré wilt eten, reserveert u van tevoren.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Laat u verrassen door ons restaurant

    Komt u ook eten bij ons restaurant in de buurt van Carré? Plaats dan nu eenvoudig uw reservering en wij zien u op de gewenste datum. Heeft u vragen of speciale eet- of dieetwensen voor ons restaurant vlak bij Carré? Dan neemt u eenvoudig contact met ons bedrijf op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar info@kleinbreda-amsterdam.com.