Theatermenu in Amsterdam

Bij Restaurant Klein Breda bieden we een theatermenu in Amsterdam. Dit is een menu bestaande uit drie gangen, dat helemaal door de chef is samengesteld en bestaat uit de beste gerechten. De reden dat dit een theatermenu heet, is omdat ons restaurant centraal gelegen is en u dus makkelijk bij de grote theaters kunt komen, zoals Carré. Wij zijn dagelijks geopend voor zowel lunch als diner en geven u een onvergetelijke ervaring.

Een theatermenu voor een groot en klein gezelschap in Amsterdam

Ons restaurant ligt vlak bij Carré en andere theaters en daarom bieden wij een theatermenu aan bij Restaurant Klein Breda in Amsterdam-Centrum. Als u een middagvoorstelling heeft, kiest u voor een heerlijke lunch met seizoensgebonden gerechten of een huisspecialiteit van de barbecue. Heeft u de avondvoorstelling? Dan geniet u van een heerlijk diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam. U kunt er bij ons ook voor kiezen om voor een bedrijfslunch naar de Utrechtsestraat te komen. Wij zijn er natuurlijk niet alleen voor theaterbezoekers, want we zijn voor iedereen toegankelijk. Zo zijn we zowel geschikt als zakelijk restaurant, maar kunt u ook bij ons komen voor een romantisch diner voor twee of een diner met een grote groep. U plaatst hiervoor eerst een reservering en wij verwelkomen u vervolgens graag voor een theatermenu in Amsterdam.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Reserveer nu en wees zeker van een plekje in ons restaurant

    Heeft u binnenkort een voorstelling in Carré op de planning staan en wilt u graag het theatermenu van ons restaurant in Amsterdam komen proeven? Dan reserveert u eenvoudig via onze reserveerbutton online. Wij verwelkomen u graag! Bent u op zoek naar een luxe cateraar of wilt u graag meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar info@kleinbreda-amsterdam.com.