Zakelijk restaurant vlak bij het Rembrandtplein

Restaurant Klein Breda is een uitstekend zakelijk restaurant vlak bij het Rembrandtplein in Amsterdam-Centrum. Als u graag een personeelsuitje organiseert of onder het genot van een hapje en drankje met uw collega’s wilt praten en overleggen, is dat voor ons geen enkel probleem. Wij hebben plaats voor grote groepen en zorgen voor voldoende ruimte en een gezellige sfeer. Wilt u dat ook? Dan vertellen we u graag meer over ons zakelijk restaurant vlak bij het Rembrandtplein in Amsterdam-Centrum.

Uw collega’s beter leren kennen in ons zakelijk restaurant vlak bij  het Rembrandtplein

Ons restaurant is bij uitstek een goede plek voor een bedrijfslunch met uw collega’s. Wij serveren u dan het 5-gangen Chef’s menu als lunch en u kunt urenlang genieten van seizoengerechten van hoge kwaliteit met bijpassende wijnen. Wij streven hierbij altijd naar perfectie. Ons zakelijk restaurant ligt vlak bij het Rembrandtplein, wat inhoudt dat het vlak bij Carré ligt, maar ook vlak bij andere theaters. Daarom bieden we ook altijd een theatermenu aan, zodat u eventueel na uw diner of lunch door kunt gaan naar de voorstelling. Restaurant Klein Breda leent zich goed als lunchplek om urenlang te zitten. U heeft de tijd om per gerecht te genieten en uw collega’s beter te leren kennen.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Ontdek ons veelzijdige menu

    Wilt u ook graag een reservering plaatsen bij ons zakelijk restaurant vlak bij het Rembrandtplein? Dat kunt u eenvoudig online doen via het reserveersysteem. Wilt u een zakelijk evenement organiseren en heeft u hierbij een luxe cateraar nodig? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen voor de beste hapjes en service. Neem nu contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar info@kleinbreda-amsterdam.com.