Welkom

Restaurant Maris Piper is een eigentijdse luxe brasserie, waarbij het draait om producten van hoge kwaliteit. In het restaurant werken wij met Nederlandse producten, maar serveren wij ook buitenlandse delicatessen.

Het restaurant is gevestigd in een prachtig hoekpand op de Frans Halsstraat in Amsterdam Zuid – De Pijp. In de lichte serre met romantische tafels voor twee, het sierlijke restaurantgedeelte en in de privé booths ervaart u de informele ambiance van het restaurant en geniet u van verfijnde gerechten van ons menu.

Menu

Ons restaurant is geopend voor lunch en diner.  Daarnaast kunt u genieten van een glas wijn of een cocktail aan onze gezellige bar. Bekijk hier ons barmenu. Het brasserie menu heeft voor ieder wat wils met een afwisseling van vis-, vlees,- en vegetarische gerechten. Voor de gerechten gebruiken wij producten geselecteerd door onze kwaliteitsleveranciers, zoals onze dubbeldoelkoe uit Nederland en de Maris Piper (beroemde Britse aardappelras) die speciaal voor ons gekweekt wordt in Medemblik. Daarnaast hebben wij een uitzonderlijke wijnkaart met meer dan 250 wijnen. In de wijnbar schenken wij 20 wijnen per glas en geniet u van heerlijke bites van het barmenu. Perfect om lekker te borrelen in Amsterdam.

Zakelijke lunch

Op zoek naar een restaurant voor een vergadering met zakenrelaties in Amsterdam Zuid? Wij heten u van harte welkom. Een snelle (zakelijke) lunch binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnarrangement, wij voorzien u in uw wensen. U kunt van de menukaart à la carte gerechten bestellen, of ons driegangenlunch menu (€45.00).

Unieke ervaring

Aan de Chef’s Table van restaurant Maris Piper serveren onze chefs u een wisselend menu, een selectie van de beste gerechten van het menu uit de brasserie. Culinair dineren met een kijkje in de open keuken. Voor de echte fine dining ervaring kunt u ook een bijpassend wijnarrangement bestellen of u kiest een mooie fles van onze wijnkaart.

Chef’s Table is geopend voor diner op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Groepen

Brasserie Maris Piper is uitermate geschikt voor (zakelijke) groepen. Zowel voor lunch als diner verwelkomen wij u graag in onze brasserie in Amsterdam Zuid.

Naast ons brasserie gedeelte beschikken wij ook over een private dining en een Chef’s Table. Graag adviseren wij u over het menu, de wijnen en de meeste geschikte ruimte binnen ons restaurant.

Bekijk hier onze groepsmenu’s voor lunch en diner en een impressie van onze ruimtes.

Voor al uw aanvragen kunt u contact opnemen met events@maris-piper.com

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.

Bekijk hier alle vacatures:

Contact
Openingstijden
Maandag – Zondag

Lunch
12:00 – 15:00

Diner
18:00 – 22:30