À La carte restaurant in de Pijp

Wilt u graag à la carte eten in een restaurant in de Pijp, in Amsterdam? Dan zijn er vele mogelijkheden. Als u echter op zoek bent naar iets speciaals, dan is Restaurant Maris Piper precies wat u zoekt. In de brasserie van ons restaurant kunt u namelijk heerlijk à la carte eten in de Pijp, in Amsterdam. Alle gerechten die u op de kaart vindt, zijn seizoensgebonden en de producten komen dan ook van kwaliteitsleveranciers in binnen- en buitenland.

Kom nu genieten van een heerlijke lunch of diner!

À la carte lunchen of dineren in ons prachtige restaurant in de Pijp, in Amsterdam

Als u besluit in onze brasserie te komen eten, dan kiest u voor à la carte gerechten in ons restaurant in de Pijp, in Amsterdam. In ons restaurant kunt u terecht voor een lunch, maar als u graag heerlijk lang wilt dineren en genieten, is dat natuurlijk ook volledig mogelijk. Wij zijn een speciaal restaurant in de Pijp. Dat wilt zeggen dat een beleving bij ons niet zo is als bij andere restaurants. U geniet van de heerlijkste en meest bijzondere gerechten terwijl u comfortabel zit in een prachtig aangekleed restaurant. Bovendien profiteert u bij ons van service van hoog niveau. Zo is ons restaurant ook een uitstekende gelegenheid om uw collega’s beter te leren kennen bij een zakenlunch. Wij garanderen u dat u niets tekort komt als u kiest voor ons à la carte restaurant in de Pijp, in Amsterdam.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kies uit gerechten op de kaart

    Kom genieten van onze à la carte gerechten tijdens een lunch bij ons restaurant in de Pijp, in Amsterdam. U kunt hiervoor op voorhand alvast ons menu checken, zodat u zeker weet dat er iets op staat wat u lekker lijkt. Heeft u allergieën of speciale eet- of dieetwensen? Geef dat dan aan bij uw reservering en wij houden er rekening mee. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar info@maris-piper.com.