Brasserie in de Pijp

In de brasserie van Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam geniet u van eigentijdse luxe. De brasserie bestaat uit verschillende ruimtes waar u fantastisch kunt zitten. Zo hebben we een serre met romantische tafels voor twee, een sierlijk restaurantgedeelte en privé booths waar u in alle rust kunt genieten van uw lunch of diner. Bij onze brasserie in de Pijp beleeft u een heerlijke middag of avond.

In onze brasserie in de Pijp ervaart u de informele ambiance van het restaurant

Laat u uzelf graag verrassen als u ergens gaat eten? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven alle gasten in ons speciaal restaurant altijd een unieke beleving en bieden verfijnde gerechten aan. Wij serveren namelijk een luxe lunch, bestaande uit een afwisseling van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. We gebruiken hiervoor producten van onze kwaliteitsleveranciers uit Nederland en uit het buitenland. U kunt bij onze brasserie kiezen voor een lunch, maar uiteraard ook voor een diner. Bij het diner of de lunch eet u à la carte of geniet u van ons theatermenu. Naast de heerlijke gerechten hebben we ook een uitzonderlijke wijnkaart met meer dan 250 verschillende wijnen. Aan onze bar geniet u van meer dan 20 wijnen en van heerlijke bites. Als u besluit in onze brasserie in de Pijp te eten, geven we u de keuze uit een vast lunchmenu of uit à la carte-gerechten. Onze brasserie is tevens erg geschikt voor een zakelijke lunch.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Reserveer nu bij onze brasserie

    Wilt u graag meer weten over de zakelijke mogelijkheden in onze brasserie in de Pijp in Amsterdam? Dan adviseren we u natuurlijk graag en zorgen we ervoor dat u met uw zakenrelaties een goed verzorgde lunch krijgt. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar info@maris-piper.com.