Eten met een grote groep in de Pijp

Bij Brasserie Maris Piper kunt u goed eten met een grote groep in de Pijp, in Amsterdam. U kunt bij ons met een klein gezelschap komen eten, maar ons groepenrestaurant in de Pijp is ook geschikt voor grotere gezelschappen. Als brasserie hebben wij één doel en dat is u een unieke ervaring te geven. Dit doen wij op onze eigen manier, met de meest hoogstaande gerechten en met een fantastische entourage.

Wat gaat u eten met een grote groep bij ons restaurant in de Pijp?

Restaurant Maris Piper in Amsterdam bestaat uit een brasserie en een Chef’s Table. Voornamelijk de brasserie leent zich uitstekend als groepenrestaurant in de Pijp, maar als u graag wat luxer eet, kiest u voor de Chef’s Table. Ons speciaal restaurant in de Pijp verwelkomt u dan ook graag om te komen lunchen of dineren. Wilt u bijvoorbeeld een zakelijke lunch organiseren en met uw collega’s genieten van alle seizoensgebonden gerechten die wij u graag serveren? Dat kan! Wij werken in onze keuken met Nederlandse producten, maar serveren ook buitenlandse delicatessen. Als u bij ons in de Pijp komt eten met een grote groep, zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U geniet met uw gezelschap van heerlijke shared dining. Kortom: in ons groepenrestaurant in de Pijp komt u niets tekort als u een lunch of diner met collega’s of zakenrelaties wenst!

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Nodig uw gezelschap uit om bij ons te komen lunchen of dineren

    Ziet u ons groepenrestaurant in de Pijp wel zitten om met een grote groep te komen eten? Plaats dan eenvoudig uw reservering online en wij zien uw gezelschap graag komen. Heeft u nog vragen over de zakelijke mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar events@bredagroup-amsterdam.com.