Groepslunch in de Pijp

Restaurant Maris Piper is uitermate geschikt voor een groepslunch in de Pijp. Wij verwelkomen u graag voor zowel lunch als diner in ons gezellige restaurant in Amsterdam Zuid. Ons restaurant bestaat uit een brasserie waar een iets informelere sfeer hangt en we luxe gerechten serveren. Komt u ook voor een groepslunch in ons restaurant in de Pijp?

Een groepslunch in een gezellige ruimte in de Pijp

Als u een gezellige groepslunch wilt in de Pijp, dan hecht u natuurlijk ook waarde aan de entourage van een restaurant naast het eten. Gelukkig zijn wij bij Restaurant Maris Piper van alle markten thuis. Ons restaurant is perfect gestyled en past goed bij de categorie gerechten die wij serveren voor de lunch en het diner. Wij zijn niet voor niets een speciaal restaurant. Tevens krijgt u een bijpassend wijnarrangement als u dit wenst, waardoor alle smaken die u proeft, nog beter tot zijn recht komen. Ons restaurant bestaat uit een brasserie die geschikt is voor een groepslunch in de Pijp, zoals een zakelijke lunch. We bieden een luxe lunch aan, en u heeft u bij ons de keuze uit een drie-, vier- of vijfgangenmenu óf het shared dining menu. Als u graag met een grote groep komt eten, hebben we een speciaal groepsmenu voor u. Uit eten met een groep was nog nooit zo persoonlijk in Amsterdam!

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Nodig uw vrienden of familie uit voor een groepslunch

    Heeft u wel zin in zo’n unieke ervaring bij Restaurant Maris Piper? Aarzel dan niet langer en maak een reservering voor een groepslunch of gewoon voor een klein gezelschap bij ons in de Pijp. Heeft u vragen over ons menu of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar info@maris-piper.com.