Lunch in de Pijp

Een uitzonderlijke lunch vindt u bij Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam. Wij bieden u namelijk een lunchlocatie in de Pijp waar u geniet van de meest heerlijke gerechten. U vindt in ons restaurant Nederlandse producten, maar we serveren ook buitenlandse delicatessen. Onze lunchplek is gevestigd in een prachtig hoekpand op de Frans Halsstraat in de Pijp van Amsterdam en is hét restaurant waar u urenlang kunt genieten van een hoogstaande lunch.

Lunch in de Pijp bij een lunchplek die u niet snel vergeet

Ons restaurant in de Pijp bestaat uit twee delen waar we lunch aanbieden. U kiest bijvoorbeeld als lunchlocatie onze brasserie in de Pijp. Hier eet u de meest verfijnde gerechten van de kaart en kiest u zelf wat u wilt eten en hoeveel gangen. Wilt u echt voor een speciaal restaurant gaan? Dan is onze sfeervolle lunchplek de ideale locatie. Het is goed om te weten dat u bij onze lunchplek in de Pijp ook uit eten kunt ’s avonds. Wij serveren zowel ’s middags als ’s avonds dezelfde heerlijke gerechten. Onze lunchplek in de Pijp is ook voorzien van een lunchterras. Is het mooi weer buiten? Dan geniet u heerlijk van uw lunch in de zon bij ons restaurant in de Pijp. Zoekt u naar een plek waar een groepslunch mogelijk is? Ook dat is mogelijk bij onze lunchlocatie in de Pijp.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Bezoek ons restaurant en laat u verwennen door een lunch in de Pijp

    Bent u benieuwd naar het menu van onze lunchlocatie in de Pijp? Bekijk dan de menukaart en beslis of u bij ons wilt komen dineren. U reserveert eenvoudig online, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons restaurant opnemen om te reserveren voor uw lunch in de Pijp. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar info@maris-piper.com.