Lunchterras in de Pijp

Bij Restaurant Maris Piper hebben we binnenplaatsen én een lunchterras in de Pijp. Wanneer het buiten lekker weer is en u heerlijk lang wilt tafelen, wilt u dat wellicht niet binnen doen. Gelukkig heeft ons prachtige hoekpand ook een fijn lunchterras waar u de levendige buurt de Pijp ziet terwijl u aan het lunchen bent.

Op ons lunchterras in de Pijp bieden we een brede selectie gerechten aan

Vindt u het heerlijk om buiten te lunchen en zit u het liefst urenlang op het terras? Dan doen wij er nog een schepje bovenop door u ook nog eens fantastische gerechten te serveren. Bij ons speciaal restaurant kunt u namelijk terecht voor een luxe lunch. Dat houdt in dat we alleen producten gebruiken van kwaliteitsleveranciers uit binnen- en buitenland, waardoor u altijd geniet van smaakvolle gerechten en een optimale beleving ervaart. Naast lunch, is ons terras natuurlijk ook open voor een diner bij ons in de Pijp. Ons terras maakt deel uit van onze brasserie, waar je kunt genieten van à la carte-gerechten. Wilt u graag bij ons eten met een grote groep? Dat kan ook! In dat geval eet u in een geschikte ruimte binnen in ons restaurant.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Geniet van het heerlijke weer op ons lunchterras in de Pijp

    Komt u ook bij ons lunchen op het lunchterras van Restaurant Maris Piper in de Pijp, in Amsterdam? Dan zien we uw reservering graag tegemoet komen. Heeft u vooraf vragen over ons bedrijf of speciale allergieën of dieetwensen? Dan geeft u dat bij ons aan en wij houden er rekening mee. Neem nu contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar info@maris-piper.com.