Luxe lunch in de Pijp

Een luxe lunch serveren we u graag bij Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam. Bij ons kunt u uitgebreid lunchen in de Pijp. Maar wat wordt er verstaan onder een luxe, speciale lunch bij ons restaurant in de Pijp? Bij ons draait het om producten van hoge kwaliteit. We werken met Nederlandse producten, maar serveren ook buitenlandse delicatessen.

Wat biedt onze luxe, speciale lunch in de Pijp?

U kunt bij ons uitgebreid lunchen in de Pijp, maar u kunt ook aan onze gezellige bar genieten van een heerlijke cocktail of een glas wijn. Ons restaurant bestaat uit twee delen: de brasserie en Chef’s Table. In de brasserie in de Pijp geniet u van een speciale, luxe lunch waar afgewisseld wordt met vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U kiest hier zelf van het à la carte menu welke gerechten u wilt bestellen. Wilt u écht uitgebreid lunchen? Wij zijn een speciaal restaurant en bieden diverse mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht als u een groepslunch wenst. Onze lunchlocatie in de Pijp ligt erg centraal en biedt iedereen de mogelijkheid uitgebreid te komen lunchen. Het maakt dus niet uit of u met een grote groep komt eten of liever met een klein gezelschap komt; u zult gegarandeerd genieten van onze luxe, speciale lunch in de Pijp. Is het mooi weer buiten? Dan kunt u uiteraard ook bij ons op het lunchterras komen lunchen.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Kom culinair en uitgebreid lunchen bij een gezellig restaurant in de Pijp

    Hecht u veel waarde aan de entourage van een restaurant en wilt u graag comfortabel en gezellig zitten terwijl u geniet van de meest speciale en luxe lunch in de Pijp in Amsterdam? Plaats dan uw reservering eenvoudig online. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar info@maris-piper.com.