Speciaal restaurant in de Pijp

Wij verwelkomen u graag in ons exclusief, speciaal restaurant in de Pijp in Amsterdam. Restaurant Maris Piper is gevestigd in een prachtig hoekpand op de Frans Halsstraat in Amsterdam Zuid – de Pijp. Als u heerlijk exclusief wilt eten, komt u naar ons speciaal restaurant in de Pijp, waar wij de lekkerste gerechten aan u serveren. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een diner of uitje met een grote groep. Bij ons bent u verzekerd van een informele ambiance en geniet u van de verfijnde gerechten.

Ons speciaal, exclusief restaurant in de Pijp geeft u een unieke ervaring

Wilt u graag een speciale lunch ervaren in de Pijp en zoekt u nog naar een goed restaurant? Dan is Restaurant Maris Piper waarschijnlijk precies wat u zoekt. Ons restaurant bestaat uit een brasserie en uit een Chef’s Table. Onze brasserie is een à la carte restaurant waar u zelf kiest uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor deze gerechten gebruiken wij producten die geselecteerd zijn door onze kwaliteitsleveranciers. Wilt u graag uit eten gaan en genieten van wat de Chef voor u bereidt? Dan kiest u voor Chef’s Table, het nog luxere deel van ons exclusief, speciaal restaurant in de Pijp. U krijgt dan een wisselend menu van alleen de beste gerechten van de kaart van de brasserie. Uiteraard kan een passende wijn hier niet bij ontbreken! Ons restaurant is ook geschikt als u met een grote groep wilt eten. U reserveert eenvoudig online en wij ontvangen u graag.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Geef uw wensen aan ons door

    Wilt u graag bij ons exclusief restaurant in de Pijp, Amsterdam, genieten van een speciaal diner of bijzondere lunch? Dan zien we uw reservering graag tegemoet komen. Heeft u specifieke eet- of dieetwensen die u kenbaar wilt maken? Dat kunt u aangeven tijdens uw reservering. Ook als u graag aan het werk gaat bij ons speciaal, exclusief restaurant in de Pijp, hebben wij een horecavacature voor u. Neem nu contact met ons op via +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar info@maris-piper.com.