Uit eten in de Pijp

Wilt u graag uit eten gaan in de omgeving van de Pijp, in Amsterdam? Dan staat ons team klaar om u te verwelkomen in ons luxe Restaurant Maris Piper in de Pijp. Ons restaurant bestaat uit twee delen: de brasserie en de nog luxere Chef’s Table. Afhankelijk van uw wensen die u voor uw diner in de Pijp heeft, reserveert u bij een van onze restaurants en zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft.

Wat maakt uit eten bij ons restaurant in de Pijp zo bijzonder?

Als u graag luxe eet en een gezellige avond beleeft, kiest u voor een diner in onze brasserie in de Pijp. Wij maken hier gerechten van de meest luxe producten die veelal van Nederlandse bodem komen, maar soms zitten er ook kwalitatieve producten uit het buitenland tussen. Ons restaurant bestaat uit een mooie serre, privé booths en een sierlijk restaurantgedeelte. Waar u ook zit, ons speciaal restaurant in de Pijp is een ware beleving. Als u uit eten gaat en kiest voor onze brasserie in de Pijp, dan heeft u de keuze uit gerechten van ons menu. Hier zit voor ieder wat wils tussen en het menu varieert van vis en vlees, tot groenten. Prefereert u een luxe diner in plaats van een luxe lunch in de Pijp? Dan raden we onze Chef’s Table aan. Hier serveren we een selectie van de beste gerechten van het menu van de brasserie. Als u besluit hier te eten, kunt u ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Zo is uw beleving helemaal af! Wilt u met een grote groep komen eten? Dan lenen onze restaurants zich daar ook voor. Of u nu een zakelijke lunch wenst of met een ander gezelschap komt; uit eten in de Pijp was nog nooit zo bijzonder.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Geniet van uw uitgebreide diner in de Pijp

    Heeft u wat te vieren of heeft u gewoon zin om wat luxer uit eten te gaan in de Pijp, in Amsterdam? Dan leent zowel onze brasserie als Chef’s Table zich daar uitstekend voor. Reserveer nu eenvoudig online of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar info@maris-piper.com.