Zakelijke lunch in de Pijp

Wilt u graag een zakelijke lunch houden met uw collega’s of zakenrelaties in de Pijp, in Amsterdam? Restaurant Maris Piper in de Pijp is een ideale plek voor een zakenlunch. Hier kunt u een snelle lunch houden binnen een uur, maar ook kiezen voor een culinaire beleving met wijnarrangement. We luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden. Kom nu voor een zakelijke lunch naar ons restaurant in de Pijp.

Keuze genoeg bij een zakelijke lunch in de Pijp

Als u besluit bij ons een zakenlunch in Restaurant Maris Piper in de Pijp te houden, kiest u uit een à la carte restaurant óf kiest u voor een driegangenlunchmenu. Als u graag bijpassende wijnen wilt, serveren we deze natuurlijk bij uw gerechten. Ons restaurant leent zich uitstekend om te gaan eten met een grote groep. Het maakt dus niet uit of uw zakenlunch in de Pijp met twee personen of met tien personen is; als u bij uw reservering aangeeft om hoeveel personen het gaat, regelen wij het voor u. Voor groepslunches of diners hebben we nog specifieke groepsmenu’s, zodat u allemaal zorgeloos kunt genieten. Wij serveren u een luxe lunch, bestaande uit seizoensgebonden gerechten van onze kwaliteitsleveranciers. Wilt u graag uit eten gaan in de avond? Dan bieden we u een à la carte menu met heerlijke gerechten. Ontdek nu alle mogelijkheden bij ons speciaal restaurant in de Pijp, waar uw zakelijke lunch gegarandeerd een succes wordt.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Bespreek al uw zaken tijdens een zakenlunch

    U komt niets tekort tijdens uw zakenlunch bij Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam. Plaats nu uw reservering eenvoudig online en kom binnenkort genieten van alles wat wij u te bieden hebben. Heeft u vragen over ons menu of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar info@maris-piper.com.