Welkom in de wijnbar

Welkom in onze intieme wijnbar in Amsterdam Oost, waar wijnliefhebbers hun hart kunnen ophalen met 20 zorgvuldig geselecteerde wijnen. Ontdek onze collectie, variërend van gewoon lekker tot bijzondere wijnen uit oude jaargangen. Tap jouw eigen glas en geniet van de vrijheid om te proeven zonder te wachten. Via de handige QR-code op je tafel bestel je authentieke Napolitaanse pizza uit de houtoven en andere smakelijke bites voor de perfecte begeleiding voor je glas – of drie!

Menu

Benieuwd naar onze wijn- en culinaire opties in de Enoteca? Bekijk onze volledige menukaart en ontdek welke smaakvolle ervaringen op je wachten. Klik op de onderstaande link om het menu te downloaden en je avond bij Enoteca nog specialer te maken.

Laagdrempelig & Self-service

Laagdrempeligheid en gemak is waar onze Enoteca om draait. Via de QR codes op tafel bestel je snel en gemakkelijke een heerlijke pizza en wat hapjes om vervolgens zelf een wijn te kiezen en te tappen uit ons ruime assortiment. Heb je wat lekkers geproefd en wil je graag een hele fles en wat water op tafel, ook dit bestel je via de QR code op tafel. Je kunt lekker blijven zitten, want we brengen alles naar tafel!

Napolitaanse Pizza

Ontdek de ware smaak van Napolitaanse pizza’s in Amsterdam. Onze meester-pizzabakker Achille Parisi, een toptalent geëindigd in de top 10 van ‘Associazione pizzailoli Napoletana’, brengt zijn culinaire passie naar Amsterdam. Met hoogwaardige ingrediënten zoals Mulino Caputo-bloem en tomatensaus van Gustarosso, en een 72-uurs fermentatieproces voor het deeg, bieden wij een unieke smaakervaring.

Wat ons echt onderscheidt? Onze pizza’s worden ambachtelijk gebakken in een traditionele houtoven. Proef de liefde voor het vak bij elke hap.

Take Away Pizza

Ontdek het gemak van heerlijke afhaalpizza’s bij Trattoria BREDA! Loop gezellig binnen en kies je favoriete pizza om mee naar huis te nemen. Geniet tijden het wachten van de ontspannen sfeer in onze Enoteca terwijl we jouw pizza vers afbakken in de houtoven. Maak het wachten aangenaam met een zelf getapt glaasje wijn en wellicht een praatje met andere buurtbewoners.

Groepen

Trattoria BREDA & Enoteca is uitermate geschikt voor (zakelijke) groepen. Zowel voor lunch als diner verwelkomen wij u graag in Amsterdam Oost. Naast ons restaurant gedeelte beschikken wij ook over een privéruimte. Graag adviseren wij u over het menu, de wijnen en de meeste geschikte ruimte binnen ons restaurant. Bekijk hier onze groepsmenu’s voor lunch en diner en een impressie van onze ruimtes. Voor al uw aanvragen kunt u contact opnemen met events@trattoriabreda-amsterdam.com

Zakelijke lunch of diner

Op zoek naar een plek voor een vergadering met zakenrelaties in Amsterdam Oost? Wij heten u van harte welkom in onze privéruimte. We hebben hier plek voor groepen tot en met 30 personen. Voor meer informatie mail naar events@trattoriabreda-amsterdam.com.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals bij Trattoria BREDA & Enoteca! Daarnaast hebben we ook vacatures beschikbaar in andere zaken van The BREDA Group en op het hoofdkantoor.

Wijnwinkel BREDA

Ontdek onze unieke selectie wijnen bij Trattoria & Enoteca BREDA! Sinds 2021 importeren wij rechtstreeks uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië, waardoor onze wijnkaart volledig bestaat uit eigen vondsten van lokale boeren. Proef deze bijzondere vondsten per glas of proefglas in onze zelfbedieningswijnmachine in de wijnbar. Valt iets in de smaak? Bestel het voor thuis via onze webshop Wijnwinkel BREDA, waar u ook boeiende verhalen vindt over de wijnen en de gepassioneerde boeren waarmee we samenwerken!

Openingstijden

Donderdag – Zondag
16:00 – 01:00