Welkom in de wijnbar

Welkom bij Enoteca BREDA! Onze intieme wijnbar in Amsterdam Oost, waar je geniet van Napolitaanse pizza’s en de mooiste wijnen, die we zelf importeren. Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen met 20 zorgvuldig geselecteerde wijnen. Ontdek onze collectie, variërend van gewoon lekker tot bijzondere wijnen uit oude jaargangen. Bestel daarnaast onze authentieke Napolitaanse pizza uit de houtoven en andere smakelijke bites, voor de perfecte begeleiding van je glas – of drie!

Menu

Benieuwd naar onze wijn- en culinaire opties in de Enoteca? Bekijk onze volledige menukaart en ontdek welke smaakvolle ervaringen op je wachten. Klik op de onderstaande link om het menu te downloaden en je avond bij Enoteca nog specialer te maken.

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is waar onze Enoteca om draait. Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een doorgewinterde wijnkenner; wij geloven dat iedereen moet kunnen genieten van de rijke diversiteit van wijn.  In onze wijnkast vind je daarom een diverse selectie wijnen, waarvan je zelf gemakkelijk een proefglas, half- of heel glas tapt. Zo kun je op je eigen tempo ontdekken en genieten!

Napolitaanse Pizza

Ontdek de ware smaak van Napolitaanse pizza’s in Amsterdam. Onze meester-pizzabakker Achille Parisi, een toptalent geëindigd in de top 10 van ‘Associazione pizzailoli Napoletana’, brengt zijn culinaire passie naar Amsterdam. Met hoogwaardige ingrediënten zoals Mulino Caputo-bloem en tomatensaus van Gustarosso, en een 72-uurs fermentatieproces voor het deeg, bieden wij een unieke smaakervaring.

Wat ons echt onderscheidt? Onze pizza’s worden ambachtelijk gebakken in een traditionele houtoven. Proef de liefde voor het vak bij elke hap.

Take Away Pizza

Ontdek het gemak van heerlijke afhaalpizza’s bij Trattoria BREDA! Loop gezellig binnen en kies je favoriete pizza om mee naar huis te nemen. Geniet tijden het wachten van de ontspannen sfeer in onze Enoteca terwijl we jouw pizza vers afbakken in de houtoven. Maak het wachten aangenaam met een zelf getapt glaasje wijn en wellicht een praatje met andere buurtbewoners.

Groepen

Trattoria BREDA & Enoteca is uitermate geschikt voor (zakelijke) groepen. Zowel voor lunch als diner verwelkomen wij u graag in Amsterdam Oost. Naast ons restaurant gedeelte beschikken wij ook over een privéruimte. Graag adviseren wij u over het menu, de wijnen en de meeste geschikte ruimte binnen ons restaurant. Bekijk hier onze groepsmenu’s voor lunch en diner en een impressie van onze ruimtes. Voor al uw aanvragen kunt u contact opnemen met events@trattoriabreda-amsterdam.com

Zakelijke lunch of diner

Op zoek naar een plek voor een vergadering met zakenrelaties in Amsterdam Oost? Wij heten je van harte welkom in onze privéruimte. We hebben hier plek voor groepen tot en met 30 personen. Voor meer informatie mail naar events@trattoriabreda-amsterdam.com.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals bij Trattoria BREDA & Enoteca! Daarnaast hebben we ook vacatures beschikbaar in andere zaken van The BREDA Group en op het hoofdkantoor.

Wijnwinkel BREDA

Ontdek onze unieke selectie wijnen bij Trattoria & Enoteca BREDA! Sinds 2021 importeren wij rechtstreeks uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië, waardoor onze wijnkaart volledig bestaat uit eigen vondsten van lokale boeren. Proef deze bijzondere vondsten per glas of proefglas in onze zelfbedieningswijnmachine in de wijnbar. Valt iets in de smaak? Bestel het voor thuis via onze webshop Wijnwinkel BREDA, waar u ook boeiende verhalen vindt over de wijnen en de gepassioneerde boeren waarmee we samenwerken!

Openingstijden

Donderdag – Zondag
16:00 – 01:00