Italiaans restaurant in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een gezellig Italiaans restaurant in Amsterdam dat niet alleen goed is, maar ook een onderscheidende ervaring biedt, is Trattoria BREDA & Enoteca de ideale keuze. Als een gevestigde goede en gezellige Italiaan, zijn wij trots op onze authentieke Italiaanse keuken, die traditionele recepten combineert met een moderne twist. Bij ons Italiaans restaurant geniet u van een uitgebreid menu met klassieke Italiaanse gerechten, bereid met de beste ingrediënten en vol passie geserveerd. Onze toewijding aan kwaliteit en detail maakt ons tot de beste Italiaan in de stad, waar elke maaltijd wordt bereid met goede ingrediënten.

Een Italiaans restaurant met een gezellige sfeer

Een bezoek aan ons gezellig Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam belooft niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een warme, relaxte sfeer. Onze inrichting is zorgvuldig samengesteld om een ontspannen en aangename ambiance te creëren, perfect voor zowel gezellige diners als gezellige groepsbijeenkomsten. Bij ons, een goede, gezellige Italiaan, wordt u omringd door een sfeer die de essentie van Italië weerspiegelt, waardoor uw maaltijd een nog specialere ervaring wordt. Dit maakt ons de beste Italiaan van de stad. Bij ons geniet u van houtgestookte pizza’s en handgemaakte pasta’s en focaccia’s. We gebruiken seizoensgebonden producten van kwaliteitsleveranciers, zodat u altijd geniet van verse ingrediënten. Naast heerlijke Italiaanse maaltijden bieden we ook wijnen aan die passen bij de gerechten die u kiest. In onze intieme wijnbar ontdekt u nieuwe smaken die uw gerecht compleet maken.

  In het centrum

  Seizoensgebondenproducten

  Kwaliteitleveranciers

  Reserveer uw tafel bij de beste Italiaan

  Ervaar de ware smaak en sfeer van Italië door nu uw tafel te reserveren in ons Italiaans restaurant. Wij zorgen ervoor dat uw ervaring onvergetelijk wordt. Geniet van onze uitstekende Italiaanse gerechten, warme gastvrijheid en de gezellige sfeer die ons restaurant uniek maakt. Reserveer uw tafel vandaag nog en laat u betoveren door de charme van een echt goede Italiaan. Uw tafel bij ons staat klaar om u te verwelkomen voor een onvergetelijke maaltijd.

  Openingstijden

  Zondag – Donderdag
  12:00 – 01:00
  Vrijdag – Zaterdag
  12:00 – 03:00