Pizza bij ons restaurant in Amsterdam

Als u de beste huisgemaakte pizza wilt eten, bent u van harte welkom bij ons restaurant in Amsterdam. Met een sfeer die zowel uitnodigend als ontspannend is, biedt Trattoria BREDA & Enoteca een breed scala aan pizza’s die bereid zijn met de grootste zorg en de beste ingrediënten. Of u nu een traditionele margherita of een meer avontuurlijke pizza met unieke toppings verkiest, ons pizzarestaurant is de bestemming voor iedereen die de echte smaak van Italië wil ervaren. Wij zetten ons in om de beste pizza te serveren, elke keer als u bij ons dineert.

De beste huisgemaakte pizza in ons restaurant

Bij ons Italiaans restaurant staat huisgemaakte pizza centraal; we bereiden elke pizza met liefde en deskundigheid. Onze selectie van huisgemaakte pizza’s varieert van klassieke recepten tot meer innovatieve creaties, elk met hun eigen karakteristieke smaakprofiel. Onze pizzabakkers gebruiken traditionele technieken en verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke pizza die we serveren, aan onze hoge standaarden voldoet. Naast onze huisgemaakte pizza’s, bieden we ook een verscheidenheid aan heerlijke pasta’s, perfect voor diegenen die iets anders willen proberen. In ons pizzarestaurant combineren we de kunst van huisgemaakte pizza met de verfijning van Italiaanse pasta, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.

  In het centrum

  Seizoensgebondenproducten

  Kwaliteitleveranciers

  Reserveer uw tafel voor de ultieme pizza-ervaring

  Bent u klaar om uzelf te verwennen met de beste huisgemaakte pizza? Reserveer dan bij ons Italiaans restaurant. Of u nu een gezellig familiediner plant, een zakelijke lunch, of een romantische avond uit, wij zorgen ervoor dat uw ervaring bij ons speciaal is. Geniet van de warme sfeer, uitstekende service en natuurlijk de beste pizza die u zich kunt wensen. Mis deze kans niet om te genieten van een authentieke Italiaanse maaltijd in het hart van de stad. Reserveer vandaag nog uw tafel en laat ons u verwelkomen in ons pizzarestaurant voor een onvergetelijke culinaire reis.

  Openingstijden

  Zondag – Donderdag
  12:00 – 01:00
  Vrijdag – Zaterdag
  12:00 – 03:00