Reserveren bij de Italiaan in Amsterdam

Reserveren bij onze Italiaan in Amsterdam is de eerste stap naar een authentieke culinaire ervaring. Wanneer u ervoor kiest om te reserveren bij ons Italiaans restaurant, kiest u voor een avond gevuld met rijke smaken, hartelijke gastvrijheid en een onvergetelijke sfeer. Een reservering bij Trattoria BREDA & Enoteca verzekert u van een plek waar u kunt genieten van zorgvuldig bereide gerechten, variërend van klassieke pasta’s tot innovatieve Italiaanse creaties.

Reserveren bij de Italiaan waar u van huisgemaakte gerechten geniet

Reserveren bij een Italiaans restaurant dat huisgemaakte gerechten aanbiedt, is een keuze voor kwaliteit en authenticiteit. Bij Trattoria BREDA & Enoteca wordt elk gerecht met passie en precisie bereid. Van de verse pasta tot ambachtelijke pizza, elk element van uw maaltijd wordt met zorg samengesteld. Het reserveren bij een Italiaan waar huisgemaakte gerechten de kern vormen van de menukaart, biedt u een unieke gelegenheid om de echte smaken van Italië te proeven, bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten.

  In het centrum

  Seizoensgebondenproducten

  Kwaliteitleveranciers

  Reserveer voor een onvergetelijke Italiaanse maaltijd

  Het reserveren van een tafel in ons Italiaans restaurant is eenvoudig. Wanneer u bij onze Italiaan gaat reserveren, ervaart u onze verschillende gerechten die met zorg en aandacht zijn bereid. Of het nu voor een romantische date, een zakelijke bijeenkomst of een familiediner is, uw tafel in ons restaurant staat klaar om u te ontvangen. Reserveer nu en laat ons u verwelkomen in de hartelijke en authentieke sfeer van ons Italiaanse restaurant. 

  Openingstijden

  Zondag – Donderdag
  12:00 – 01:00
  Vrijdag – Zaterdag
  12:00 – 03:00