Welkom

Trattoria BREDA & Enoteca brengt het beste van Italië naar Amsterdam Oost. Handgemaakte pasta’s, smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen in een relaxte sfeer. Ons all day menu heeft voor ieder wat wils en is zowel geschikt voor een snelle lunch, als een avond uitgebreid tafelen.

Ontdek ook onze Enoteca, een wijnbar waar je zelf bijzondere wijnen kunt tappen en kunt genieten van heerlijke Napolitaanse pizza’s uit de houtoven, in een gezellige ambiance.

Menu

Onze menukaart is een eerbetoon aan de Italiaanse keuken, met onder andere handgemaakte pasta’s en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Wil je alvast een voorproefje van wat we te bieden hebben? Bekijk hier onze menukaart.

Take Away Pizza

Ontdek het gemak van heerlijke afhaalpizza’s bij Trattoria BREDA! Van donderdag t/m zondag kies je gemakkelijk je favoriete pizza om mee naar huis te nemen. Geniet tijden het wachten van de ontspannen sfeer in onze Enoteca terwijl we jouw pizza vers afbakken in de houtoven. Maak het wachten aangenaam met een zelf getapt glaasje wijn en wellicht een praatje met andere buurtbewoners.

Wijnwinkel BREDA

Sinds 2021 zijn wij met The BREDA Group begonnen met het importeren van wijnen uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. De wijnkaart van Trattoria & Enoteca BREDA bestaat dan ook volledig uit onze eigen selectie en komt direct van de boer. Wij vinden het belangrijk dat de wijnmakers en onze gasten een eerlijke prijs krijgen en zijn dus erg trost op deze samenwerkingsvorm. Een aantal van deze bijzondere vondsten vind je per glas of proefglas in onze unieke zelfbedieningswijnmachine. Lekkere wijn gedronken?  Je bestelt deze gemakkelijk voor thuis via onze webshop Wijnwinkel BREDA. Hier vind je ook veel achtergrond informatie over onze wijnen en alle wijnboeren waarmee we samenwerken.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.

Bekijk hier alle vacatures.

Zakelijke lunch of diner

Op zoek naar een plek voor een vergadering met zakenrelaties in Amsterdam Oost? Wij heten u van harte welkom in onze privéruimte. We hebben hier plek voor groepen tot en met 30 personen. Mail naar events@trattoriabreda-amsterdam.com voor meer informatie.

Openingstijden

Maandag – Donderdag
17:30 – 01:00
Donderdag – Zondag
12:00 – 01:00