Een bijbaan in de horeca in Amsterdam

Als je in de horeca wilt werken, biedt The Breda Group een leuke bijbaan aan in Amsterdam. Een bijbaan in de horeca is niet alleen een manier om extra geld te verdienen, maar ook een kans om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen, zoals klantenservice, teamwork en tijdmanagement. Of je nu student bent of gewoon op zoek naar een flexibele baan, een horecabijbaan biedt je veel meer dan alleen een salaris. Je wordt onderdeel van een energiek team, leert de kneepjes van het vak en krijgt de kans om te werken in een levendige en dynamische omgeving.

In de horeca werken; welke bijbaan past bij jou?

Bij The Breda Group zijn er verschillende soorten horecabijbanen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en verantwoordelijkheden. Of je nu interesse heeft in een bijbaan of een vaste baan als kok, waarbij je de kunst van het koken leert, of als chef waar je leidinggeeft en creativiteit toepast in de keuken, er is altijd een plek die bij je past. Voor degenen die graag direct met klanten werken, bieden wij vacatures in de bediening, waar je gasten ontvangt en bedient met een glimlach. Daarnaast hebben we ook vacatures voor marketingstages, ideaal voor studenten die praktijkervaring willen opdoen in de wereld van horecamarketing. Welke richting je ook kiest, een horeca bijbaan bij The Breda Group biedt je een unieke kans om te leren en te groeien in een ondersteunende en stimulerende omgeving.

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Solliciteer op de bijbaan die bij jou past

    Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van een bijbaan in de horeca bij The Breda Group? Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures! Dit is je kans om waardevolle werkervaring op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je kunt werken in ons Italiaans restaurant of in een van de andere restaurants. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team.