Horecavacature in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca in Amsterdam? Dan heeft The Breda Group goed nieuws! Wij bieden namelijk diverse vacatures aan om te komen werken in een van onze restaurants in Amsterdam. Wat voor leuke horecabaan zie je zitten; wil je graag in de keuken werken of sta je liever in de bediening bij ons in Amsterdam? Wij hebben hoe dan ook een leuke vacature voor de horeca bij een van onze restaurants in Amsterdam!

Een passende horecavacature voor jou in hartje Amsterdam

Bij The Breda Group beschikken we over meerdere restaurants in het hart van Amsterdam. Uiteraard hebben we voor alle restaurants enthousiast en vakkundig personeel nodig en daarom staat er bij ons altijd wel een horecavacature voor één van onze restaurants open. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij ons Italiaans restaurant. Wij vinden onze gasten ontzettend belangrijk en doen er alles aan om deze de ultieme beleving te geven. Daarom leren we je alles over het leveren van de beste service, welke horecabaan je ook hebt. Heb jij liever een horecabaan in de keuken als kok? Dan is het natuurlijk de bedoeling om de meest smaakvolle gerechten te bereiden én het bord juist op te maken. Wil je werken in een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum? Dan wil je vast werken bij ons Restaurant Breda. Zoek je liever iets in de buurt van Carré? Dan vind je daar Restaurant Klein Breda. Ook in de Pijp hebben wij een restaurant waar regelmatig een vacature in de horeca openstaat. Hier vind je ons speciaal restaurant Maris Piper. Kortom: wij hebben altijd een leuke horecavacature beschikbaar!

    In het centrum

    Seizoensgebondenproducten

    Kwaliteitleveranciers

    Solliciteer direct op een leuke horecabaan

    Ben je nieuwsgierig geworden of onze horecavacature wat voor jou is? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct op de leuke horecabaan of horecabijbaan die jou interessant lijkt. Wil je graag meer informatie over ons bedrijf of een specifieke vacature in de horeca? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons aanbod aan vacatures om samen te ontdekken of de ideale vacature in de horeca er voor jou tussen zit. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!