Culinaire catering op locatie

Bent u als loyale gast van onze restaurants op zoek naar een culinaire catering op locatie van professionele chefs? Wij bieden een geheel verzorgde catering voor elke gelegenheid. Bekijk hier onze standaard catering menu’s of neem contact met ons op om een menu op maat samen te stellen.

De catering menu’s zijn geïnspireerd op de gerechten van onze restaurants: Restaurant Klein BREDA, Restaurant BREDA en Restaurant Maris Piper.

Iets te vieren

Heeft u iets te vieren, maar wilt u liever niet zelf de gerechten bereiden? Wij bieden een geheel verzorgde culinaire catering op locatie. Of het gaat om een intiem privédiner voor uw verjaardag, een gezellige werkborrel met hapjes, een feestelijke babyshower met lunch of een grootschalige bruiloft in Nederland of het buitenland, samen met onze professionele team zorgen we voor een perfecte catering op locatie.
U kunt contact opnemen met ons voor meer informatie:

Catering op locatie

Met Freek van Noortwijk

Wilt u iets speciaals aan uw catering op locatie toevoegen? Ons team bestaat uit professionele chefs en maîtres, maar het is mogelijk om uw event net dat beetje extra te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld de eigenaar en chef Freek van Noortwijk laten koken op uw event of de sommelier de wijnen laten toe lichten. Neem contact met ons op om uw wensen voor de catering te bespreken.

+31 (0) 20 775 95 45
catering@bredagroup-amsterdam.com

Privé diner

Met Freek van Noortwijk

Wilt u een intiem privédiner organiseren? Wij kunnen één van onze chef – ook eigenaar Freek – bij uw thuis een prachtig menu laten koken voor lunch en diner. U kiest het aantal gangen en wij stellen een uitgebreid menu voor u samen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons Chef’s Table menu van Maris Piper ( 11-gangen) te serveren aan uw gasten.

+31 (0) 20 775 95 45
catering@bredagroup-amsterdam.com

Contactformulier
Contactgegevens

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Zaterdag – zondag
gesloten

Telefoonnummer
+31 (0) 20 775 95 45