Kookboek BREDA

Breda is het uitgesproken, eigenzinnige, bourgondische kookboek van chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden, geschreven door Ronald Giphart.

Voor alle fans en thuiskoks zijn dit hun verhalen van vroeger en nu, vanuit de keuken en van op reis. Tel daarbij op meer dan 50 van hun beste recepten, verrukkelijke wijnsuggesties en prachtige foodfotografie, en je hebt een heerlijk boek om thuis van te genieten.

Het boek is verkrijgbaar bij restaurant BREDA, klein BREDA en Maris Piper of digitaal te bestellen via marketing@bredagroup-amsterdam.com.

Giftcard

Wil jij iemand een culinair cadeau doen? Onze gift cards zijn inwisselbaar bij alle restaurants.

De gift cards zijn verkrijgbaar in onze restaurants of digitaal te bestellen via:

marketing@bredagroup-amsterdam.com.

Flesje wijn als cadeau geven?

Bent u op zoek naar het perfecte geschenk? Waarom trakteert u uzelf of een geliefde niet op een exclusieve wijn die de eer heeft om geserveerd te worden in onze toprestaurants? Bij The BREDA Group hebben we een verfijnde selectie van honderden kwaliteitswijnen, zorgvuldig gekozen voor hun voortreffelijke smaakprofielen en uitzonderlijke waarde. Deze wijnen, aangeboden tegen scherpe prijzen, zijn het perfecte cadeau voor elke wijnliefhebber – of misschien een verwennerij voor uzelf.

Ontdek ons assortiment op onze webshop en laat de wijnwereld aan uw voeten liggen, bezorgd waar u wilt in heel Nederland.

Wijn Wereld BREDA

Contact

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen via onderstaand formulier. Als u zeker wilt zijn van een reservering dan kunt u de beschikbaarheid via de knop reserveren bekijken.

The BREDA Group

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag – Zondag
Gesloten
Telefoonnummer +31 (0) 20 775 95 45