Zakelijk

Bent u op zoek naar een restaurant om te vergaderen met zakenrelaties of uitgebreid te lunchen met collega’s, omdat de targets zijn behaald? Onze restaurants bieden unieke mogelijkheden om elke gelegenheid naar wens in te vullen.

Iets te vieren

Onze restaurants zijn beschikbaar voor speciale gelegenheden in allerlei vormen; een verjaardag, babyshower, bruiloft, en alles wat u verder te vieren heeft.

Elk van onze locaties biedt een aantal unieke mogelijkheden. U kunt het restaurant in het geheel afhuren of een deel van de ruimte reserveren. Bekijk ons portfolio voor meer informatie per restaurant of neem contact op via:

+31 (0) 20 775 95 45 of

events@bredagroup-amsterdam.com

Privé diner

Ons restaurant Chef’s Table is bij uitstek geschikt voor een intiem groepsdiner van maximaal 12 personen. Deze ruimte is afgesloten van andere gasten in het restaurant. Wij stellen een bijzonder menu voor u samen met een volledig arrangement aan wijnen.

Daarnaast leent de ruimte zich makkelijk voor onder andere vergaderingen, presentaties of workshops. Andere wensen zijn uiteraard in overleg mogelijk. U kunt contact opnemen via:

+31 (0) 20 737 24 79
info@marispiper.com